Forældreforeningen

Forældreforeningen er en frivillig forening, der har til formål at arrangere fælles aktiviteter og oplevelser for eleverne på tværs af klasser.

Aktiviteter, forældreforeningen arrangerer, kan f.eks. være fester, ture, spilleaftener, videoaftener med mere.

Vi tænker det også som et alternativ til ungdomsskolen, som ikke tilbydes vores børn p.t., og derfor synes vi, at der mangler nogle klubaktiviteter. Vi har jo en dejlig skole med fantastiske udearealer, hvor der er rig mulighed for at lave forskellige arrangementer.

Vi vil rigtig gerne have noget feedback fra jer forældre.

• Hvad vil dit barn gerne, at vi arrangerer?
  • Hvad har dit barn mulighed for at deltage i?
  • Hvad synes dit barn kunne være sjovt at deltage i?
  • Skal vi evt. afholde forældreaftner uden børn?

Kom gerne med ideer til arrangementer, vi er åbne for næste alt.

Det er vores mål at skabe forskellige aktiviteter for vores børn og unge her på skolen, og vi er altid åbne overfor nye ideer og input. Vi arbejder både med frivillighed, samarbejde med andre offentlige og private aktører samt fondssøgning.

Arrangementer:

• Julebanko i december